Home Cultura Desfilada Imperial d’Star Wars pels carrers d’Ibi amb un objectiu solidari per...

Desfilada Imperial d’Star Wars pels carrers d’Ibi amb un objectiu solidari per a Càritas

381
0
SHARE

Els carrers d’Ibi presenciaran una autèntica desfilada Imperial de la Guerra de les Galàxies. Així és l’esdeveniment que ha organitzat la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ibi, que té com a objectiu proporcionar un ambient de pel·lícula i ficció, que agradarà molt als fans d’Star Wars, amb un objectiu solidari per a les Càritas d’Ibi, de cara a les dates nadalenques en què ens trobarem el dissabte, 11 de desembre.

L’Ajuntament d’Ibi organitza l’esdeveniment al costat de La 51st Legion-Spanich Garrison, la divisió espanyola de la Legió 501, organització mundial de costuming sense ànim de lucre els membres del qual recreen fidelment els personatges del bàndol imperial de la saga Star Wars. Tot i que va néixer amb l’objectiu de promocionar l’univers Star Wars, dedica tots els seus esforços a contribuir amb causes benèfiques i fins socials, amb el lema “Los chicos malos que hacen buenas acciones”. La Legió 501 compta amb el consentiment de LucasFilm i reuneix més de 14.000 integrants a tot el món, i gairebé 750 al nostre país.

L’espectacular desfilada tindrà el seu inici el dissabte, 11 de desembre, a les 17:00 h, des de la Plaça dels Reis Mags i el recorregut serà c/ José Creamades Monpo, av. de la Pau, c/ Tibi, c/ Sant Roc , c/ Constitució, c/Ravalet, c/ Les Eres, fins a la plaça de la Fàbrica Rico. Un cop allà, hi haurà photocall solidari i tothom qui ho vulga podrà donar menjar i joguets a benefici de les Càritas d’Ibi.

Rubén Barea, tinent d’alcalde de Turisme de l’Ajuntament d’Ibi, declara que “amb això Ibi es convertirà en un punt de reunió dels fans de la saga a tot Espanya. Per això, a més d’un dia d’entreteniment i solidaritat, en què esperem que hi haja una gran participació, es reactivarà el turisme local, gastronòmic i d’allotjament a la localitat”.