Home Banyeres Desinfeccions urbanes i 2.500 mascaretes per als veïns de Banyeres de Mariola...

Desinfeccions urbanes i 2.500 mascaretes per als veïns de Banyeres de Mariola contra el Covid19

0
SHARE

La desinfecció d’aquells punts on sol concentrar-se més gent a qualsevol casc urbà és una de les prioritats de les administracions. Un fet que ha portat a Govern central, Generalitat Valenciana i a cada ajuntament a prendre mesures extraordinàries per a aturar el contagi pel virus. Les brigades municipals i les concessionàeries dels serveis de neteja de cada població s’esmeren en desinfectar els punts crítics.

A ells s’ha sumat la Unitat Militar d’Emergències, quen paulatinament està recorreguent totes les poblacions de l’interior alacantí. La seua tasca és utilitzar clor i lleixiu per a desinfectar mercats, geriàtrics, centres de salut i instal·lacions municipals concorregudes. És el que ha ocorregut a bona part de les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, una tasca que també s¡ha dut a terme a Banyeres. Prevenir el contagi aprofitant el confinament per a desinfectar és considerada com una tasca molt útil contra la pandèmia.

Paral·lelament, una empresa online de la localitat ha donat 2.500 mascaretes per a abastir a la ciutadania d’aquests elements preventius. Es tracta d’una mercantil que produeix teixits, mentre que el propi Ajuntament serà l’encarregat de repartir-les. Tenen preferència el geiràtric local i els comerços que resten oberts durant el confinament.