Inici Alcoi Diakité i Garcés: contundència i polivalència per a la defensa del Deportivo

Diakité i Garcés: contundència i polivalència per a la defensa del Deportivo

249
0
COMPARTIR

La competició regular comença en a males penes unes setmanes a la 3ª Divisió, categoria en la que enguany militarà el C.D. Alcoyano després de consumar el descens la passada campanya. La pèrdua de la categoria ha fet que l’ens blan i blau haja hagut de reformar quasi completament el seu planter. Més de 15 jugadors han sigut presentats pel Deportivo durant un estiu mogut als despatxos del Collao.

Aquest dimecres han sigut presentades les dos darreres incorporacions de l’equip que dirigeix Vicente Parras. Són Diakité i Rubén Garcés, dos jugadors de tall defensiu que arriben a la ciutat dels ponts amb la intenció d’apuntalar el sistema defensiu que vol el tècnic il·licità. Amb les seues incorporacions, l’Alcoyano comença a tancar el planter definitiu per a la propera campanya, tot i que encara s’esperen uno o dos incorporacions més en línia defensiva.

Diakité i Garcés tenen experiència en 2ª Divisió B, una categoria a la que pretenen retornar al C.D. Alcoyano. De fet, el nom de l’equip ha pesat més que la categoria a l’hora de que els dos futbolistes es decantaren per l’oferta alcoianista. Per a tots dos, militar en un equip històric del futbol espanyol és un orgull, i també pretenen que siga un trampolí per a donar el salt algun dia al futbol professional. Tenen 26 i 25 anys respectivament.

D’altra banda, la Secretaria Tècnica alcoianista ultima, previsiblement, dos contractacions. Una seria la d’un central de garanties per a enfortir al conjunt; l’altra, la d’un centrecampista cridat a substituir a De Lerma, que salvo sorpresa no continuarà la propera campanya a les ordres de Parras.