Home Economia Diputació atorga 50.000 euros al Departament de Serveis Socials d’Ibi per a...

Diputació atorga 50.000 euros al Departament de Serveis Socials d’Ibi per a respondre a les necessitats de la crisi

387
0
SHARE

L’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ibi ha rebut una subvenció de 49.945 euros de la Diputació d’Alacant per tal de sufragar les despeses de les mesures urgents i extraordinàries dutes a terme pel consistori per fer front a l’impacte econòmic i social de la Covid19.

Els Serveis Socials s’han mantingut actius des del primer moment i el personal ha pres les mesures necessàries de protecció davant el contagi, per la qual cosa s’han adquirit mitjans de prevenció (EPI) per al personal de Serveis Socials d’Atenció Primària, així com material per facilitar als usuaris les mesures de protecció adequades com màscares i gel higienitzant.

D’altra banda, s’ha ampliat la dotació de les partides destinades a garantir els ingressos suficients a les famílies més afectades per assegurar la cobertura de les seues necessitats bàsiques, mitjançant el repartiment a domicili de menús diaris, de dilluns a divendres, a menors en edat escolar. Així mateix, s’ha facilitat i garantit la cobertura de les necessitats d’alimentació a persones i famílies que, per l’Estat d’Alarma, no han pogut obtenir els mitjans necessaris per satisfer les seves necessitats bàsiques d’alimentació i higiene.