Home Esports Diputació atorga prop de 183.000 € amb els que canviar la gespa...

Diputació atorga prop de 183.000 € amb els que canviar la gespa del camp de futbol la Llometa a Muro

849
0
SHARE

Les instal·lacions esportives tenen un elevat ús per part dels veïns a la immensa majoria de les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Cada dia són moltes les persones que passen per pistes de tennis i pàdel, camps de futbol o piscines municipals. Per això, dur a terme un continu manteniment i renovació d’elements ajuda a no sols utilitzar aquestes instal·lacions, sinó també a gaudir-les al 100%.

Després d’anys d’ús, la gespa del camp de futbol de La Llometa, a Muro, necessitava ja una llavada de cara. Tant el propi verd artificial com la goma que ajuda a separar-lo tenen ja poca vida útil a la vila murera. Per això, la subvenció que ha rebut l’Ajuntament per part de Diputació valdrà per a retirar l’actual gespa i substituir-la per altra nova.

Aquest fet serà possible gràcies a una subvenció atorgada per la Diputació d’Alacant i que suma vora 183.000 euros. Aquesta suma suposa quasi el 98% de la inversió necessària per a substituir la gespa i està emmarcada dins del Pla Provincial d’Inversions Financerament Sostenibles.