Home Beniarrés Diputació destina més de 450.000 euros en millores a dos carreteres a...

Diputació destina més de 450.000 euros en millores a dos carreteres a la muntanya alacantina

1392
0
SHARE

Les precipitacions, l’orografia i el pas de vehicles pesats, com camions o tractors, degraden les carreteres que discorren per les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Un fet que requereix que l’autoritat competent -en bona part dels casos la Diputació d’Alacant- haja d’invertir en obres de manteniment i millora. Cosa que ocorre amb el Pla de Millora de la Xarxa Provincial de Carreteres enllestit per l’ens provincial per als anys 2020 i 2021.

En total són vora 3 milions d’euros repartits en 9 projectes per tota la província els que invertirà Diputació. D’ells, 2 corresponen a les comarques de l’interior alacantí, i afecten a 3 quilòmetres de tram en la CV-701 entre Beniarrés i l’Orxa; i a la CV-802 al terme municipal d’Onil. Les dos necessiten treballs de millora per a mantenir la seguretat dels vehicles que circulen per elles.

Els treballs a la carretera del Comtat requeriran de prop de 313.000 euros per a reparar les deformitats existents en l’asfalt. Mentre, a la via de la Foia de Castalla s’ampliarà un punt quilomètric per a millorar la circulació