Home Destacats Dos atletes d’Onil entre els 35 que integren la Selecció Espanyola d’atletisme...

Dos atletes d’Onil entre els 35 que integren la Selecció Espanyola d’atletisme per als Europeus en pista coberta

670
0
SHARE

La vila d’Onil ha sigut històricament bressol de grans atletes. Des dels anys 80 del segle XX, la localitat ha tret alguns dels grans noms de l’atletisme espanyol, alguns dels quals han participat en Jocs Olímpics. A dia de hui, l’atletisme colivenc encara té grans noms que competeixen al màxim nivell, com és el cas de Jorge Ureña i d’Eusebio Càceres, tots dos naturals de la població de la Foia de Castalla.

Els dos formen part de l’expedició de 35 atletes -19 homes i 16 dones- que participaran entre els dies 4 i 7 de març en els Campionats d’Europa d’Atletisme en pista coberta que es celebren en Torun (Polònia). Ureña s’ha reservat durant les darreres setmanes per a aquesta prova, deixant de costat els Nacionals en pista coberta de la passada setmana. Un campionat en el que Càceres es va proclamar per sisena vegada Campió d’Espanya de longitud en pista coberta. Ho va fer, a més recuperant sensacions després d’un any complicat marcat per les lesions i amb una marca de 7’91m.

Com és lògic, Càceres participa en salt de longitud sent conscient de que el millor de la seua carrera com atleta està per vindre. Per la seua banda, Ureña competirà en heptatló, una prova de la que ja fou Campió d’Europa al 2019 en Glasgow. Tots dos aspiren a deixar el pavelló ben alt en una competició on estaran presents els millors atletes del continent.