Home Alcoi El 3 d’octubre s’iniciarà la marxa “Amb Bici per la Via Verda”

El 3 d’octubre s’iniciarà la marxa “Amb Bici per la Via Verda”

340
0
SHARE

Ja s’ha presentat una nova edició de “Amb Bici per la Via Verda”. Una ruta no competitiva que tindrà lloc el diumenge dia 3 d’octubre i que tindrà eixida des de la Plaça d’Al-azraq d’Alcoi a les 8:30. A Cocentaina s’iniciarà la ruta a les 9h des del part El Ferrocarril. A les 9:30h des del moll de l’Estació de Muro tindrà lloc una altra eixida. Des de Gaianes s’eixirà a les 10h des de l’Avinguda Europa, mentres que a Beniarrés s’iniciarà la marxa des de l’Ajuntament a les 11h. Finalment, a les 11:30h arrancara la marxa des del poliesportiu de l’Orxa per a arribar aproximadament a les 13h a Villalonga.

Els interessats es podran inscriure a les oficiles del Centre d’Esports en horari de 8 a 14 de dilluns a divendres i de 17 a 20 sols dijous. A Cocentaina en les oficines del poliesportiu, a Muro a les oficines de la Casa de Ferro i Gaianes, Beniarrés i l’Orxa en els seus Ajuntaments.

El preu de la inscripció per persona serà de 4 euros. El pagament de la cursa es farà en el moment de la inscripció, amb tarjeta bancària o presentant còpia de l’ingrés en compte del Banc Sabadell. Aquest preu inclourà esmorzar en Beniarrés, assegurança d’accident i transport de tornada per als participants i per a les bicicletes.

L’edat mínima de participación és tindre, almenys, 12 anys l’any 2021.

La inscripció es realitzarà en la población on desitja tornar amb el bus. L’últim dia per fer inscripcions serà el dimecres 29 de setembre i la recollida de dorsals tindrà lloc del 29 de setembre a l’1 d’octubre en les oficines del Centre d’Esports i el mateix dia de la marxa, fins 15 minuts abans de l’eixida.

L’organització podrà suspendre l’activitat per causes relacionades amb la climatología si així ho estableix el nivel d’alerta que siga establert per la Generalitat Valenciana.