Home Alcoi El Barça B guanya 2-1 l’Alcoyano en el primer partit de la...

El Barça B guanya 2-1 l’Alcoyano en el primer partit de la segón fase

549
0
SHARE

Imatge del partit. Font: C.D. Alcoyano

La vesprada de dissabte es va disputar a l’Estadi Johan Cruyff el primer partit de la segón fase de lliga entre el F.C. Barcelona B i el C.D. Alcoyano. Una fase en la que tots els equips lluiten per aconseguir plaça al futbol de plata, la segón divisió.

Aquesta recta final de lliga no va començar com els blanc-i-blaus vullgueren, ja que el partit contra l’equip filial va estar en tot moment dominat per aquestos, mostrant un Alcoyano molt diferent al que estavem acostumats en la primera part de lliga.

Els de García Pimienta van posar sobre les cordes a un Deportivo que apenes tenia ocasions de gol, sota un Barça B que no donava treva presionant al camp. El primer gol arribava de la mà de Rei Manaj al minut 25 i que era fruit de la superioritat blaugrana predominant des de l’inici. Aquest gol no va fer canviar la dinàmica d’un Alcoyano que no aconseguia girar el partit, tenit que sofrir més d’una nova ocasió de gol a la seua porteria. Al descans, 1-0.

Començà la segón part, i als pocs minuts, al 49 concretament, una falta favorable per als locals feia arribar el segón gol, després del xut inalcançable de Collado, que llançava l’esfèric a l’escuadra sense que José Juan res puguera fer. Després del descans pareix que res canviaba, un Barcelona molt superior seguía dominant, creant ocasions de gol. Però al final del partit va sorgir la sorpresa, un Deportivo desconegut a l’encontre va ser capaç de inaugurar el seu marcador després d’un corner que es va traduir en gol d’Alberto Rubio al 88. Un canvi de marcador que per uns moments va permetre pensar a molts aficionats alcoyanistes que l’empat era possible amb aquest joc als últims minuts. Després del temps de descompte, poc més s’ha pogut fer, i els de Parras tornen a casa amb la primera derrota de la segón fase, resultat que de segur intentaran compensar amb la victoria al primer partit a casa front al Nàstic.