Home Alcoi El Barri de Batoi d’Alcoi organitza les primeres festes postpandèmia amb tota...

El Barri de Batoi d’Alcoi organitza les primeres festes postpandèmia amb tota mena d’actes i activitats

475
0
SHARE
El barri de Batoi l Imatge d'Arxiu
El barri de Batoi l Imatge d'Arxiu

El Barri de Batoi d’Alcoi torna a organitzar les seues festes del barri després de la pandèmia amb un gran nombre d’activitats entre el 20 i el 28 de juliol. L’associació del barri ha presentat en xarxes el programa de festes amb un programa adaptat a totes les edats.

Les festes comencen amb diverses activitats de commemoració a la història del barri, entre les que s’engloben projeccions d’imatges antigues, històries populars dedicades a Panificadora Corbí i el que va significar per al barri.

Els més petits podran gaudir de diferents activitats com tallers i jocs, una enramada popular, una cercavila de disfresses, concursos de dibuix, campionat de veus, un teatre de titelles, festa de l’aigua i autos bojos.

Per als més esportistes també hi ha diverses activitats com un torneig de petanca, una tornada al barri en bicicleta, un torneig de futbol sala, diverses gimcanes. Per als que els agrade la musca, podran gaudir de tota mena de concerts, de rock, sota, actuacions de DJ i batalles de galls, un karaoke a més de contractar una discomòbil.

També és realitzaran diversos concursos com el de fotografia o el de paelles. A més es podrà gaudir d’una bunyolada i un sopar de “sobaquillo” típic del barri. Per últim, es realitzarà una missa en honor a veïns difunts i un homenatge als veïns més majors.