Home Alcoi El C.D. Alcoyano empata 2-2 contra el C.D. Eldense al partit amistós

El C.D. Alcoyano empata 2-2 contra el C.D. Eldense al partit amistós

812
0
SHARE

El CD Alcoyano ha demostrat aquesta temporada ser un dels millors equips de la 2aB. El conjunt entrenat per Vicente Parras s’ha classificat per disputar la fase d’ascens a la Lliga Smartbank, un cop s’han fet amb una plaça a Primera RFEF.

Però abans d’arribar a aquest segona fase de Segona B, el CD Alcoyano ha disputat un amistós aquest dissabte  a les 11 del matí al Collao. Un partit que ha enfrontat als de Parras davant del CD Eldense, un equip que ha acabat la primera fase com a campió del subgrup B del grup sisè de Tercera Divisió i, per tant, jugarà la fase d’ascens a Segona RFEF, la qual serà la quarta categoria del futbol espanyol la pròxima temporada.

En aquest partit, l’Alcoyano ha volgut que els seus aficionats pogueren disfrutar el partit amistós i han pogut assistir a l’encontre vora 150 aficionats que han arreplegat les seues invitacions.

Un partit en el que la primera part s’han avançat els d’Elda al marcador per un gol de Prieto al minut 43. Durant el descans, Antonio Justicia, President del Club Deportivo Alcoyano, ha fet entrega d’una camiseta commemorativa a Antonio Navarro, ex capità del Deportivo.

La segona meitat ha estat molt més disputada amb més gols per tots dos equips. Per la seua banda, Juanmi ha marcat el segon per als visitants al minut 53, mentre que Ángel ha estat el màxim protagonista dels blanc i blaus marcant als minuts 86 i 89 els gols que han fet concloure el partit amistós amb un empat 2-2.