Home Alcoi El C.D. Alcoyano enceta la temporada amb victòria front al Barça B...

El C.D. Alcoyano enceta la temporada amb victòria front al Barça B (3-1) al Collao

1423
0
SHARE

El C.D. Alcoyano ha encetat una nova campanya en el grup III de la 2ª Divisió B aquest passat cap de setmana, amb les mires osades, com cada nova temporada, en la part alta de la classificació. El del Collao és un club exigent, i la comissió esportiva ha tractat de fer un equip equilibrat que barrege experiència i joventut per a optar a l’esperat ascens.

El primer rival ha sigut també un dels més durs a priori i per diversos factors. Es tracta del Barça B, resin descendit de la categoria de plata i que due ser un dels màxims aspirants a tornar a aquesta categoria. No obstant, els pupils de Vicente Mir han demostrat ja des de ben prompte que són un equip que es coloca bé damunt de la gespa, i més al Collao.

La primera ocasió del xoc, un doble corne, ha acabat en el fons de les xarxes catalanes gràcies a una cabotada de Primi que ha posat les coses molt bé per als alcoianistes, que ha rebut l’alè de més de 2.000 espectadors al Collao. Els blanc i blaus pràcticament no han fet concessions als visitants, amb un actiu Eldin i bona solidesa defensiva. Tot i això, quasi en el descans, el blaugrana Ballou posava la igualada i sembrava els dubtes a la graderia.

En el segon acte, els canvis intriduïts pel tècnic alcoianista han demostrat un gran rendiment, especialment un d’ells: Rubio. El davanter, que partia des dels nous bancs del Collao, ha aconseguit fer un doblet en a males penes 15 minuts i sembra els dubtes en torn a l’equip titular de Vicente Mir, que ha afirmat que no té un onze titular clar.

El conjunt alcoianista viatja la propera setmana a terres balears per a enfrontar-se a altre dels equips tradicionalment forts del grup, com és l’Atlètic Balears, on pot referendar el seu bon inici de lliga.