Home Esports El C.E. Colivenc arriba al número 800 del seu butlletí informatiu en...

El C.E. Colivenc arriba al número 800 del seu butlletí informatiu en 35 anys

0
SHARE

El Centre Esportiu Colivenc, un dels principals clubs d’atletisme de tota la província d’Alacant i el més potent de la muntanya alacantina per noms i premis, ha arribat als 800 números del butlletí amb el que, des de fa 35 anys, recull tota la seua actualitat. Ho fa en aquestes jornades d’agost, mes en el que els atletes del club han obtingut de nou bons resultats.

El butlletí del club colivenc va començar a publicar-se al 1985 en format de paper, on es recollia tota l’actualitat d’un ens esportiu que ha aportat ja 4 atletes a les més altes competicions a nivell mundial, incloent els Jocs Olímpics. Amb l’arribada de les noves tecnologies, el butlletí va passar a editar-se en format digital, amb el que encara hui divulga els resultats dels atletes del club.

Orientació, longitud i proves combinades són algunes de les disciplines més publicades degut als bons resultats que han obtingut atletes com Eusebio Càceres, Jorge Ureña o Violeta Feliciano, tots els pertanyents al C.E. Colivenc i amb guardons nacionals i internacionals penjats del coll.