Home Destacats El camp de futbol municipal d’Onil rebrà millores en gespa i instal·lacions...

El camp de futbol municipal d’Onil rebrà millores en gespa i instal·lacions per valor de vora 215.000€

0
SHARE
La gespa del camp de futbol d'Onil serà substituida gràcies a una ajuda de Diputació.

Les subvencions que llança la Diputació d’Alacant per a la millora de les infraestructures municipals a les localitats de la província arriben enguany també a la vila d’Onil. En aquest cas en la vessant esportiva per a adaptar a l’actualitat una de les més grans en aquest àmbit. Es tracta del camp de futbol municipal, ubicat en la zona oest de la vila de les nines.

L’Ajuntament d’Onil va sol·licitar en la darrera campanya provincial el canvi de la gespa, que porta anys donant servei als practicants d’aquest esport a la localitat. Però el seu desgast és considerable i requereix d’un canvi que arribarà amb altres millores. Entre elles, la instal·lació de dos banquets, la reforma de la graderia, la ubicació de les xarxes de seguretat darrere de les porteries o la renovació dels banderins de còrner.

Subvenció amb retard

Fa mesos que aquesta partida està adjudicada, encara que les dates exactes per als treballs encara no han trascendit. A hores d’ara, aquesta acció es troba en tràmits burocràtics que des del Consistori colivenc s’esperen alleugerar per a procedir quant abans a executar les millors al camp de futbol de la localitat.