Home Alcoià Els partits que concorren als comicis municipals enceten la campanya amb la...

Els partits que concorren als comicis municipals enceten la campanya amb la pegada de cartells

0
SHARE

El tret d’eixida de la campanya electoral per a les eleccions municipals i autonòmiques del proper 28 de maig s’ha donat aquesta passada matinada. Des del 12 de maig i fins el dia dels comicis resten dos setmanes en les que totes les formacions polítiques que concorren a elles va a redoblar esforços per a donar a conèixer els seus respectius programes electorals.  Però tot comença amb un acte simbòlic que suposa la pegada de cartells en les ubicacions que la Junta Electoral Central ha dictaminat per a cada població a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

Així, a la ciutat de referència de l’interior alacantí, Alcoi, totes les forces polítiques ja han fet pública la imatge amb la que demanaran el vot als seus conciutadans durant les dos properes setmanes. El PSPV, que aspira a la reelecció amb la majoria absoluta com a onbjectiu, ho ha fet en El Teix. Per la seua banda, el principal partit de l’oposició, que opta a desbancar a Toni Francés, ha fet allò propi amb la imatge del seu candidat, Carlos Pastor. També la resta de formacions, 9 en total a la ciutat dels ponts, han encetat la campanya amb la pegada de cartells.

Campanya doble

A altres localitats de la muntanya com Cocentaina, Ibi, Castalla i Onil, no totes les formacions han dut a terme la pegada de cartells com a primer pas de la campanya. Algunes ho faran tant en aquesta jornada de divendres com al llarg del cap de setmana. Ara bé, les diverses localitzacions establertes a cada població van a reflectir la imatge no sols dels candidats a les respectives alcaldies, sinó també a la Presidència de la Generalitat Valenciana.

A banda de la clàssica penjada de cartells, la immensa majoria de les formacions estan fent un gran esforç per a divulgar els seus programes a través de les xarxes socials. Cosa que podran fer també a tvA, que durant la setmana prèvia als comicis prepara una programació especial marcada pels debats electorals amb les candidatures de les principals poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.