Home Alcoi El Campament Reial dels Reis Mags a Alcoi es redueix enguany i...

El Campament Reial dels Reis Mags a Alcoi es redueix enguany i ofereix 7.000 entrades

0
SHARE

Fa 5 anys que Alcoi, la considerada com a ‘Ciutat del Nadal’, va encetar una iniciativa que precisament la ubicava com a un de les referents nadalencs a tota Espanya. Es creava llavors al Preventori el conegut com a Campament Reial de ses majestats els Reis Mags de l’Orient. L’acollida per a aquest nou atractiu per al Nadal Alcoià fou ben destacada des del primer moment, tant que ha continuat en els anys següents.

Enguany, la zona del Preventori tornarà a acollir a ses majestats i tot el seu setge, però en un format reduït i restringit a l’edifici mèdic. Seran en total 7.000 les entrades que es posaran a l’abast de veïns i visitants, tant mitjançant la web ticketalcoi.com com de forma presencial al Mercat de Nadal de la Glorieta i inclús al propi Preventori. Cada persona únicament podrà adquirir 5 entrades com a máxim, incloent les dels xiquets més menuts i podrà accedir al campament bé en bus o bé a peu.

Aquesta iniciativa va millorant any rere any en funció de l’experiència acumulada, però requereix de la total col·laboració dels visitants del campament, i sobre tot del seu civisme. L’any passat es van registrar inclús 100 entrades duplicades, que enguany no podran entrar al campament. A més, el dia de la Cavalcada és diumenge, pel que es preveu una afluència massiva de visitants que complicarà més encara la situació. El Campament Reial s’ubica al parc natural de la Mariola, pel que prestar atenció a l’entorn també és fonamental.

No sols les tendes i els paquets de Melcior, Gaspar i Baltasar són els elements que es podran gaudir al Campament Reial d’Alcoi. La col·laboració de diferents ens socials de la ciutat permetrà que l’animació siga màxima al Preventori durant tot el matí. Tot per a una iniciativa solidària que destina els seus guanys a diferents associacions de caire social que operen a la ciutat.

Enguany, a més, l’Associació Cultural Samarita -que organitza el Campament Reial- també estrenarà dos iniciatives a cavall entre la Cultura i el Nadal enguany. La primera és un concurs de comptes ambientat en el Nadal Alcoià i que tindrà un premi de mil euros que s’entregarà l’1 de març. La idea és editar any rere any l’obra guanyadora per a permetre que aquelles persones interessades puguen col·leccionar-los.