Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV acull una exposició sobre el naturalista...

El Campus d’Alcoi de la UPV acull una exposició sobre el naturalista i geògraf Alexander von Humboldt

144
0
SHARE

“Alexander von Humboldt: En la naturalesa tot està connectat” és el títol de l’exposició que es podrà contemplar al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València. La inauguració tindrà lloc el divendres 28 de gener a les 19 h a la Sala Multiusos de l’Edifici Carbonell. El geògraf i naturalista ja va alertar d’un possible canvi climàtic produït per l’ésser humà entre els segles XVIII i XIX.

La inauguració comptarà amb una conferència a càrrec de la comissària de l’exposició i directora del Museu de Ciències Naturals de València, Margarita Belinchón. Posteriorment se celebrarà una taula redona. La inauguració i exposició està oberta al públic en general. A més, el campus convida als centres educatius de secundària i batxillerat a visitar l’exposició amb reserva prèvia per a facilitar els protocols derivats de la Covid-19.

En la taula redona participaran la mateixa Margarita Belinchón; acompanyada de Silvia Barona, presidenta d’Associació Alexander von Humboldt Espanya; Jordi Silvestre, regidor de Transició Ecològica i Educació de l’Ajuntament d’Alcoi; Juan Fuster, delegat institucional del CSIC a la Comunitat Valenciana; i Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV.

L’exposició estarà disponible des del 28 de gener al 7 d’abril. La mostra està organitzada per la Casa de la Ciència del CSIC en la Comunitat Valenciana i compta amb la col·laboració de la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’, signada entre l’Ajuntament d’Alcoi i el Campus d’Alcoi de la UPV.

En representació del Campus d’Alcoi, el secretari, Vicente Díez, ha destacat que “amb aquesta exposició aconseguim un dels objectius de la universitat, que no és un altre que acostar la ciència a tots els segments de la població”. Díez recorda la possibilitat de visitar l’exposició per part dels centres educatius.