Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV acull una trobada per a conscienciar...

El Campus d’Alcoi de la UPV acull una trobada per a conscienciar sobre els delictes d’odi en el col·lectiu LGTBIQA+

0
SHARE
El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) acull aquest dijous 17 de febrer a les 12.30 h. una trobada per a conscienciar sobre els delictes d’odi en el col·lectiu LGTBIQA+ l’acte serà a la Sala de Graus ‘Roberto García Payá’ de l’Edifici Carbonell.

Participaran Antonio Pérez, membre de l’associació IRIS, que parlarà de la figura de Angie Simonis, activista LGTBi d’Alacant. A més, comptarà amb la presència d’Adela Erades, també de l’associació IRIS, titulada en Criminologia per la Universitat d’Alacant, que tractarà la problemàtica amb els delictes d’odi en el sistema judicial. En la trobada també participarà Antonio Teruel, periodista, membre de l’associació Mariola LGTBI, que parlarà sobre el paper dels mitjans de comunicació en la conscienciació contra els discursos d’odi cap al col·lectiu.

L’acte està organitzat per membres de DIVERSA UPV, al costat de les associacions IRIS LGTBI i Mariola LGTBI. L’esdeveniment es podrà seguir en directe en el canal de Youtube del Campus d’Alcoi de la UPV.