Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV celebra el seu tradicional Acte de...

El Campus d’Alcoi de la UPV celebra el seu tradicional Acte de Graduació

276
0
SHARE

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha celebrat l’Acte de Graduació dels estudiants que finalitzen els seus estudis l’any 2021. El Pavelló Mutualidad de Levante del Poliesportiu Francisco Laporta ha acollit l’acte presidit pel Vicerector de Professorat i Ordenació Acadèmica de la UPV, Juan Carlos Cano Escribá.

Uns 200 estudiants del campus alcoià s’han graduat en aquest esdeveniment, on també han pogut accedir acompanyants. L’acte s’ha organitzat complint amb totes les mesures higièniques i sanitàries marcades per la Covid-19. La gala s’ha pogut seguir en directe a través del canal de youtube del Campus d’Alcoi de la UPV.

En el solemne acte, a més Juan Carlos Cano, també han participat l’Il·lm. Sr. Alcalde President de la Ciutat d’Alcoi, Antonio Francés Pérez; el Sr. Director de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi, Pau Bernabeu Soler; el Padrí dels graduats i graduades_ 2021,  Antonio Arques; el Sr. Secretari de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi, Vicente Díez; el Sr. Representant del Col·legi d’Economistes d’Alacant, Alfonso Gosálbez; i el Sr. Representant del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials d’Alacant, Andrés Fuster Selva.

A més també han sigut protagonistas de l’esdeveniment Miguel Jorge Reig, cap d’Estudis; els estudiants Inés Martínez i Edgar J. Hernáez; al costat de la secretària de Delegació d’Alumnes de l’EPSA, Ángela García.

Pau Bernabeu Soler ha indicat que “ens obligueu a ser millors i a no oblidar que estemací per a ajudar-vos. La universitat sempre ha d’estar al costat de l’estudiantat”. El director també ha destacat que “en molt poc temps ens hem adaptat a la docència en línia i junts hem sigut capaços de completar una generació universitària amb la Covid-19 i esperem que siga l’última. Confiem que tot el que hem aprés ens servisca per al futur”.

Per part seua, Juan Carlos Cano ha afirmat que “la UPV conjuga exigència i reconeixement. Aquesta exigència és la que ha portat la universitat a ser la primera politècnica d’Espanya, segons el Rànquing de Xangai i vosaltres formeu ja part d’ella”. El vicerector ha reconegut “l’excel·lent labor de tots els professors que han aconseguit polir a prometedors estudiants en brillants professionals”.