Inici Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV convoca el XXIV Congrés Internacional de...

El Campus d’Alcoi de la UPV convoca el XXIV Congrés Internacional de Direcció de Projectes, que tindrà format telemàtic

181
0
COMPARTIR

La crisi sanitària del coronavirus ha obligat a modificar moltes agendes en totes les vessants de la vida quotidiana a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Entre elles, la dels centres educatius, que s’han tingut que adaptar a funcionar telemàticament en quasi totes les seues àrees d’actuació. Fins i tot amb la convocatòria de congressos, que degut al Covid19 també hauran de dur-se a terme de forma telemàtica.

És el cas del XXIV Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes, que el Campus d’Alcoi de la UPV tenia previst celebrar entre el 7 i el 9 de juliol a les seues instal·lacions. Més de 150 ponents de 30 països diferents que durien a terme la presentació de més de 200 projectes amb 4 xerrades magistrals. Dades que el virus no ha aconseguit tombar, ja que el campus alcoià de la Politècnica possibilitarà que el congrés es duga a terme de forma telemàtica.

Per a aconseguir-ho, l’ens universitari alcoià ha creat un entorn virtual amb el que dur a terme totes les activitats previstes. Un fet que ha obligat a donar-li més càrrega a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC’s) dins d’un esdeveniment que avarca fins a 10 àrees d’acció diferents. Entre elles es troben enginyeria, arquitectura, urbanisme civil, disseny de productes, energies renovables o la cooperació per al desenvolupament.

El congrés, que s’ha celebrat anteriorment i de forma presencial a ciutats com Màlaga o Madrid, tornarà en 2021 a Alcoi. L’organització d’aquest esdeveniment transversal aspira a fer-ho amb l’assistència de ponents i públic per a així donar a conèixer també els atractius turístics d’Alcoi com a ciutat i també la seua capacitat per a albergar congressos.