Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV convoca una jornada informativa virtual per...

El Campus d’Alcoi de la UPV convoca una jornada informativa virtual per a captar nous alumnes

347
0
SHARE

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) vol ajudar els futurs estudiants a triar el seu futur. Per això, ha preparat una jornada informativ per a que, en menys d’una hora, qualsevol persona puga conéixer les claus d’aquest campus pròxim i urbà el 20 d’abril a les 17h, en una sessió a través de Zoom: bit.ly/3ueHTsM.

La sessió començarà amb la benvinguda de Pau Bernabeu, Director del Campus d’Alcoi de la UPV, qui informarà els assistents sobre les instal·lacions, els serveis, l’oferta formativa, el Col·legi Major ‘Ovidi Montllor’ i sobre la ciutat. La relació pròxima entre estudiant i professor és un gran valor en el funcionament diari de la universitat.

El programa de Generació Espontània és un altre dels grans atractius del campus. Es tracta de grups liderats i formats per estudiants de diferents titulacions que centren els seus esforços en un objectiu comú. Un vehicle de baix consum, robòtica humanoide, neuromàrqueting, realitat augmentada, innovació tèxtil, reptes solidaris, disseny de producte, mobilitat elèctrica… són algunes de les bases d’aquests grups multidisciplinaris. Beatriz Eixeres, subdirectora d’Alumnat i Generació Espontània, comptarà les principals novetats del pròxim curs.

Encara que no ho semble, estudiants del campus han pogut viatjar a altres països gràcies a beques Erasmus o Promoe en època de pandèmia. David Gutiérrez, responsable de l’Oficina d’Internacional, mostrarà alguns casos.

La jornada finalitzarà amb el testimoni de Karina Santamaria, estudiant del campus, que comptarà la seua experiència personal en la universitat, com ha emprés un projecte des del campus i, també, parlarà de com és la vida universitària fora del purament acadèmic.