Home Alcoià El Campus d’Alcoi de la UPV enceta el període extraordinari d’inscripció per...

El Campus d’Alcoi de la UPV enceta el període extraordinari d’inscripció per als seus 4 màsters universitaris

182
0
SHARE

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha obert el termini de preinscripció per a cursar els seus Màsters universitaris. Aquestes titulacions estan directament relacionades amb el teixit productiu i industrial de l’entorn d’Alcoi. Entre el 2 i el 10 de setembre, s’obri el termini de preinscripció que es pot formalitzar a través d’aquest formulari electrònic.

Els Màsters Universitaris que s’imparteixen al Campus alcoià de la UPV són: Màster Universitari en Enginyeria, Processament i Caracterització de Materials; Màster Universitari en Enginyeria Tèxtil; Màster Universitari en Enginyeria d’Organització i Logística; i Màster Universitari en Direcció d’Empreses (MBA).

Aquests Màsters tenen un cost de matrícula subvencionat i regulat per les autoritats estatals i autonòmiques. Els estudiants, a més, poden sol·licitar les beques que atorguen l’Estat, la Generalitat Valenciana i la pròpia UPV.

La data de publicació dels resultats serà el 16 de setembre, a partir de les 14 hores. La matrícula d’aquesta segona fase es durà a terme el divendres 17 de setembre.