Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV renova col·laboració en termes de mecenatge...

El Campus d’Alcoi de la UPV renova col·laboració en termes de mecenatge amb l’Aula Universitària de l’Olleria

456
0
SHARE
Representants del campus alcoià i de l'Olleria després de renovarl el conveni que les uneix.

La renovació del conveni entre el Campus d’Alcoi de la UPV i l’Ajuntament de l’Olleria, que ha tingut lloc entre totes dues institucions, “és mostra del compromís de la UPV amb l’estudiantat i la societat en general, així com la projecció sobre l’àmbit educatiu i el sector professional de l’entorn més immediat que dirigeix”, assegura el campus alcoià en un comunicat de premsa.

L’Aula Universitària de L’Olleria fomentarà la promoció i el desenvolupament de diferents iniciatives com a cursos, beques, activitat de cultura científica, dinamització de projectes locals dins del marc de l’objecte i finalitats específiques de la UPV, sent dutes a terme des del Campus d’Alcoi.

Durant la signatura el rector de l’ens universitari, José E. Capilla, ha expressat la seua satisfacció amb el qual considera “el principal vehicle de mecenatge amb les administracions públiques i empreses, fonamentalment a través d’iniciatives dirigides al nostre estudiantat” i per això, ha agraït a l’Alcalde de L’Olleria el “continuar apostant per aquesta mena d’iniciatives de col·laboració tan importants per a la UPV”.

Més activitats en el futur

Per part seua, Ramón Vidal, primer edil de la localitat valenciana, ha compartit l’orgull del Consistori i la satisfacció del municipi de 8.800 habitants, en formar part d’un projecte compartit amb la Universitat Politècnica de València. A través d’ell, la societat podrà desenvolupar-se plenament en l’àmbit educatiu. I és per això que ha afirmat que “continuaran treballant per a desenvolupar més activitats fructíferes al costat de la UPV”.

En la signatura també ha estat present el director del Campus de la UPV a Alcoi, Pau Bernabeu, qui ha agraït la disposició que sempre mostra l’Alcalde Vidal amb el Campus d’Alcoi, el desenvolupament formatiu de l’estudiantat i la seua projecció professional en la demarcació geogràfica. Així mateix, ha volgut posar en valor la labor del responsable de l’Àrea de Relacions amb els Municipis i Seus Universitàries i director de l’Aula, Antonio Giménez.