Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV també s’incorpora a la Setmana Modernista

El Campus d’Alcoi de la UPV també s’incorpora a la Setmana Modernista

0
SHARE

La Setmana Modernista de la ciutat d’Alcoi, que tindrà lloc a mitjans del mes de setembre, continua sumant adeptes entre les diferents associacions i ens de la capital alcoina. El darrer en fer-ho ha sigut el Campus dd’Alcoi de la UPV, ens de referència en quant a la formació a totes les comarques de la muntanya alacantina.

Ho farà implicant-se en diferents vessants de l’esdeveniment modernista alcoià, ja consolidat al calendari i amb un atractiu potencial que ja ha quedat demostrat en les primeres edicions. D’una banda, el campus albergarà una exposició fotogràfica a càrrec de l’Associació Alcoi Modernista; els propi campus elaborarà una tres maquetes que representen la indústria paperera activa durant l’epoca modernista a la ciutat dels ponts; i per altra part, la banda de música del campus acompanyarà a les autoritats en el passacarrer de la Fira i posarà música al sopar prevista a la Plaça Ferràndis i Carbonell.

Amb aquesta incorporació a la Setmana Modernista, Alcoi va implicant a tot el seu teixit social en una activitat que pretén ser altra de les icones turístiques alcoianes.