Home Alcoi El Cartell de la Cavalcada d’Alcoi ja llueix a l’Ajuntament

El Cartell de la Cavalcada d’Alcoi ja llueix a l’Ajuntament

486
0
SHARE

Alcoi ja ha començat la campanya del Nadal, que aquest any serà molt diferent a allò habitual. El cartell anunciador de la CXXXVI  Cavalcada dels Reis Mags ja està en la façana de l’Ajuntament. Aquest any no es porta a terme l’acte habitual per respectar les normes Covid19 i evitar les aglomeracions de gent.

El cartell va guanyar el concurs es va presentar sota el títol ‘La il·lusió front al no res’. Les autores són tres dones, totes elles alumnes de quart curs de l’Escolar d’Art Superior i Disseny (EASD) d’Alcoi, i naturals de tres poblacions valencianes: Alcoi, Daimús i Cocentaina. Els seus noms són Isabel Lledó Amat, Alba Llidó Bataller i Sara Marín Ferrándiz.

Pel que respecta a l’enllumenat de Nadal, aquest divendres 28 de novembre a les 18 hores es posarà en marxa.

La Regidora de Turisme Lorena Zamorano, la Regidora de Comerç Vanessa Moltó i el Regidor de Cultura Raül Llopis, també han presentat aquest divendres la imatge d’aquest Nadal, les activitats promogudes per la Regidoria de Turisme, el Mercat de Nadal i la programació Cultural i del Tirisiti, tot seguint normativa sanitària actual i a expenses dels canvis que puguen haver a partir del 9 de desembre.