Home Alcoi El CD Alcoyano inicia la seua campanya d’abonaments

El CD Alcoyano inicia la seua campanya d’abonaments

562
0
SHARE

El Club Deportivo Alcoyano ha encetat ja la seua campanya d’abonaments. El dijous i divendres ja han sigut molts els aficionats que han volgut fer-se amb el seu abonament per a la propera temporada.

Els horaris per a fer-se’l aquesta propera setmana seran de dilluns a divendres de matí de 10:00h fins a les 13:00h i de 18:00h a 21:00h per les vesprades a les oficines del Club blanc i blau.

Des del club s’ha volgut premiar la fidelitat dels socis i, per tant, es mantenen els preus per a aquells que renoven el seu carnet. Tots aquells que es facen socis del l’equip, tindran descomptes en els comerços associats a Aceca Alcoi. Un altre dels aspectes importants és que es podrà fer la renovació des de la pàgina web.

Antonio Justícia, president de el CD Alcoyano SAD ha presentat la nova campanya d’abonats per a la temporada: “Volem agrair a tots els alcoyanistes el suport que han mostrat a l’equip en aquests dos anys i, per això, premiem a tots aquells que renoven el seu carnet amb els mateixos preus de l’any passat, tot i jugar en una categoria superior “.