Home Alcoi El Centre d’Esports d’Alcoi millorarà el sistema de reserves de pistes de...

El Centre d’Esports d’Alcoi millorarà el sistema de reserves de pistes de tenis i pàdel

88
0
SHARE

El Centre d’Esports d’Alcoi està ultimant els detalls perquè els usuaris de les pistes de pàdel i tenis del poliesportiu Francisco Laporta puguen utilitzar el sistema de reserves que empren els abonats del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre. La data prevista per a poder començar a fer servir el servei serà el dimarts 1 de febrer, quedant bloquejades les reserves fins llavors. Es tracta d’un sistema digital de reserves en temps real que evita que els interessats hagen de telefonar al poliesportiu per a saber si hi ha disponibilitat de pista per a fer la reserva.

Mitjançant un codi QR i servint-se del seu dispositiu mòbil, l’usuari podrà veure en la web https://eduardolatorre.deporsite.net la disponibilitat d’horaris de reserva. Amb una antelació d’1 dia, es podrà fer la reserva de la pista en els horaris disponibles i sempre en hores en punt i per un període de temps de 60 o 120 minuts.

Els usuaris hauran de donar-se d’alta en el sistema, indicant dades personals, usuari, contrasenya i correu electrònic per a rebre notificacions i confirmació de reserva.

Una vegada realitzada la reserva, arribarà un email de confirmació a la persona que realitza la reserva (només és necessari que reserva un dels jugadors). Aquest email serà el que s’haurà d’ensenyar a l’operari del poliesportiu perquè comprove que és vàlida la reserva. També es pot mostrar el mòbil amb l’aplicació i la reserva confirmada.

El pagament s’efectuarà en la consergeria del poliesportiu abans de jugar la partida com fins ara i segons el preu públic estipulat per a cada jugador depenent de les seues circumstàncies personals (persones jubilades, menors, exempts, esportistes d’elit, usuaris amb carnet d’instal·lacions esportives, discapacitats, etc.)

Si per algun motiu es reserva la pista i després no es pot acudir, s’haurà d’anul·lar la reserva mitjançant l’aplicació. En l’apartat “DADES PERSONALS” menú de l’esquerra “LES MEUES RESERVES” s’accedirà i s’anul·larà la reserva perquè un altre usuari puga reservar la pista. Es demana als usuaris la responsabilitat més gran per a evitar que es queden hores reservades sense ser utilitzades.

Amb l’objectiu e facilitar el procés als interessats, es col·locarà cartelleria informativa del procés de reserva i d’alta en el sistema, tant en les pistes de pàdel i tenis del poliesportiu Francisco Laporta, com en la garita dels operaris del poliesportiu situada en el pavelló Miguel Sarasa Lords.

El regidor d’Esports, Alberto Belda ha destacat que: “El Centre d’Esports segueix amb la implementació de millores dels serveis públics, la modernització de l’administració i l’acostament de les eines digitals als ciutadans per a facilitar el dia a dia d’aquests, aprofitant els recursos existents en altres departaments”.