Home Alcoi El centre esportiu colivenc aconsegueix 27 medalles al Campionat d’Espanya d’orientació

El centre esportiu colivenc aconsegueix 27 medalles al Campionat d’Espanya d’orientació

204
0
SHARE

La serra d’Albarracín va reunir el passat cap de setmana als millors corredors nacionals en el campionat d’Espanya d’orientació. Es van disputar tres proves valedores per definir als especialistes nacionals de cada disciplina: mitja distància, esprint i llarga distància. A més d’aquests títols individuals, es va competir per coronar a les comunitats autònomes més influents d’aquest esport.

El Centre Esportiu Colivenc han aconseguit en total 27 medalles, entre les que destaquen les aconseguides en la mitja distancia per Andreu Blanes, Esther Gil, Antonia Sánchez, Amparo Brotons, Antonio Gil, Alvaro Garcia, Laia Casal i Unai Córcoles. A més, el Centre Esportiu Colivenc es troba primer en el rànking col·lectiu de clubs dins de la Divisió d’Honor.

A nivell individual, de nou Joan Montes (C.E. Colivenc) va revalidar el títol de campió d’Espanya. Aquesta vegada, com a especialista d’orientació a peu. L’alcoià ja es va proclamar al juliol campió nacional en la disciplina de les dues rodes. En aquesta cita va destacar per assolir uns boníssims resultats al consagrar-se com el millor corredor infantil tant en la mitjana distància com en l’esprint, rematant la seva proesa en la llarga distància, a l’aconseguir una plata, que li acabaria alçant com a campió absolut en el còmput global del campionat.

La localitat d’Albarracín es va convertir per un dia en l’escenari de la competició més espectacular d’aquest esport. El traçat irregular, els carrers estrets de llambordes i les innombrables escales de diferents dimensions van fer del nucli antic del municipi medieval un recorregut físicament molt exigent i d’una lectura de mapa complexa.

També els boscos de Bezas i Torres de Albarracín van fer les delícies dels participants, amb uns mapes d’una espectacularitat bellesa per als amants de l’orientació. Mapes amb zones molt variades.