Home Alcoi El Centre Excursionista Alcoi aconsegueix molt bons resultats en l’autonòmic d’Orientació

El Centre Excursionista Alcoi aconsegueix molt bons resultats en l’autonòmic d’Orientació

158
0
SHARE

La localitat veïna de Xixona va albergar el passat 18 de setembre el Campionat Autonòmic d’orientació en la modalitat Sprint. Un nombre important de membres de Centre Excursonista Alcoi es van desplaçar fins a la localitat torronera per prendre part en una de les proves més importants de l’calendari de la Comunitat Valenciana.

Prompte, es va demostrar el domini dels orientadors alcoians en les diferents categories. Els intricats carrers de casc antic de Xixona es van convertir en un exigent terreny de joc per fins i tot, els orientadors més especialitzats, obligant a sortejar nombroses escales, tallats i altres elements que el desnivell d’aquesta població protagonitza.

Pel que fa als més joves, en la categoria aleví, Carmela Montes va aconseguir un interessant tercer lloc en la seva estrena en categoria oficial. La jove orientadora va demostrar un gran potencial i un futur prometedor. En Infantils, Joan Montes (C.E.Colivenc) va tornar a repetir triomf com en l’anterior campionat, i va pujar al més alt del pòdium.

D’altra banda, en les categories de veterans, Miquel Àngel Sellés va aconseguir un tercer lloc en Sènior-B, mentre que Juan Antonio Montes i Emili Sellés van aconseguir el 2n i 3r lloc respectivament en veterans-A.

El cap de setmana es va completar amb el Trofeu Vila d’Ibi, corresponent a la Lliga Sud-est. Prova puntuable per a la lliga de la CV. En ella, van tornar a brillar els orientadors d’Alcoi. Repetint Joan al primer lloc de la classificació infantil i aconseguint Emili un segon lloc en la llarga distància.

Les dues proves han suposat una molt bona posada a punt per disputar la setmana que ve a Albarracín (Terol) la prova més important del calendari nacional: el Campionat d’Espanya. En el qual es mesuraran els millors corredors d’orientació de tot el territori.