Home Destacats El Centre Excursionista Amics de les Muntanyes d’Ibi organitza una excursió pel...

El Centre Excursionista Amics de les Muntanyes d’Ibi organitza una excursió pel Parc Natural de la Font Roja el proper 23 de gener

127
0
SHARE

El Centre Excursionista Amics de les Muntanyes d’Ibi ha organitzat per a diumenge 23 de gener, una incursió pel Parc Natural del Carrascal de la Font Roja, recorrent, entre altres la senda del Barranc del Infern, al final del qual es troba el Pla dels Galers, que dóna nom a aquesta excursió.

Començaran penetrant el Barranc dels Molins, tan benvolgut i volgut per tots els iberuts, després continuaran pel camí de Santa María, PRCV-127 i GR 330, caminaran per una zona qualificada de micro reserva, camí de Vistabella i la senda de la Font del Rossinyol i la Cova dels Refugiats fins arribar al paratge del Pla dels Galers. Des d’allí ascendiran per la pista fins a la masia en ruïnes del Serrallo (també anomenat Mas de Tetuan) des d’on emprendran el retorn a Ibi.

La eixida de l’excursió serà des d’Ibi, des de la Fàbrica CLR, en l’Av. Joaquín Vilanova, a les 7 i mitja del matí. La dificultat de l’activitat és de nivell mitjà amb una durada aproximada de 5 hores.

Cal estar federat o tindre una assegurança esportiva que cobrisca els accidents de senderisme. Si no es compleix cap d’aquests dos requisits i vols anar us faran una assegurança al preu de 5 euros, que es pagarà a l’eixida de la marxa. Per inscriure’s ha de ser en el formulari web de l’esdeveniment, per a disposar de les vostres dades i poder fer el segur, abans del dijous 20 de gener (molt important, abans d’aquesta data, per a poder assegurar al que no ho estiga).