Home Cocentaina El Centre Social Real Blanc de Cocentaina serà col·legi electoral per a...

El Centre Social Real Blanc de Cocentaina serà col·legi electoral per a les eleccions europees

0
SHARE
Imatge del Centre Social Real Blanc de Cocentaina

Cocentaina compta amb 3 col·legis electorals que, fins ara, estaven situats al Centre Cultural El Teular, el Bosco I i el Bosco II. No obstant això, de cara a les pròximes eleccions al Parlament Europeu del diumenge 9 de juny, s’ha decidit traslladar el col·legi electoral del Bosco I al Centre Social Real Blanc, que es troba a l’Avinguda Real Blanc, 1.

Els motius d’aquest canvi d’ubicació obeeix a motius d’accessibilitat i climatització, atés que s’esperen temperatures molt elevades per al mes de juny i, d’aquesta manera, es garanteixen les millors condicions possibles tant als electors com als membres de les meses electorals.

Deixant de banda aquest canvi, la resta de l’organització electoral a Cocentaina continuarà igual que en les anteriors eleccions, comptant aquesta amb 3 locals electorals dividits en 9 seccions i 15 meses electorals.
Segons declaracions de l’alcalde de Cocentaina, Jordi Pla, «aquest canvi s’ha pres perquè, com les eleccions tindran lloc en juny, es preveuen altes temperatures similars a les de les anteriors eleccions generals i les condicions del Centre Social Real Blanc són molt més adequades que les del Bosco I. A més a més, el Centre Social Real Blanc també assegura una millor accessibilitat i serveis i el nostre objectiu és que tots els votants i la gent de les meses electorals estiguen el més a gust possible».