Home Cocentaina El Certamen Coral Fira de Tots Sants obri el termini d’inscripcions i...

El Certamen Coral Fira de Tots Sants obri el termini d’inscripcions i crea un nou guardó

699
0
SHARE
Un instant de la passada edició 41 del Certamen Coral Fira de Tots Sants.

El Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina celebra enguany la seua 42 edició i ja ha obert el termini d’inscripció per a tots els interessats en participar en 2022. Es tracta d’un dels esdeveniments que formen part del gran esdeveniment comercial de la capital del Comtat, tot i celebrar-se una vegada ja s’ha clausurat la Fira.

El concurs es desenvoluparà el dissabte 12 de novembre de 2022 i podran prendre part tant agrupacions corals de veus mixtes, com de veus iguals. L’obra obligada per a aquesta edició ha sigut encarregada al compositor basc Xabier Sarasola. Titulada ‘La Pau’, és una obra composta sobre un poema de Marc Granell.

Els premis establits per a aquesta nova edició són tres: Primer, Segon i Tercer Premi dotats amb 3.000€, 1.800€ i 1.200€ respectivament, més trofeu, i Premi del Públic dotat amb 600€. A més, el cor guanyador es classificarà per a participar en el VI Premi Firacor, dotat amb 6000 €, que se celebrarà en 2025 i competirà amb els classificats de les pròximes edicions regulars del certamen de 2023 i 2024.

Nou premi al millor director

Enguany, com a novetat, l’organització del certamen ha creat un nou premi dotat amb 500 € més trofeu commemoratiu, al millor director/a del concurs.

Les bases de participació del concurs, així com el formulari d’inscripció es poden descarregar en la web que disposa el Certamen Coral en www.certamencoralfiratotssants.com.