Home Alcoi El Círculo Industrial de Alcoy i l’Estudi Casa del Pavo participen en...

El Círculo Industrial de Alcoy i l’Estudi Casa del Pavo participen en la II Fira Modernista

2154
0
SHARE

Arriben més actes que ajuden a completar l’ampli ventall de programació de la II Fira Modernista d’Alcoi.

Des de l’entitat alcoiana emblemàtica del Círculo Industrial de Alcoy han explicat que després de l’èxit de l’acte que van realitzar en la pasada edició s’han sumat un altre any a la programació de la Fira Modernista.

Així, el divendres 21 de setembre tindrà lloc un ‘Sopar Modernista’ en el Salón Rotonda del Círculo Industrial en el que l’entrada serà lliure fins que l’aforament ho permitisca. El menú tindrà un cost de 25 euros i els tickets es podran comprar a partir del 7 de setembre en la secretaría del Círculo Industrial en horari de 10h a 14h i de vesprada de 16:30 a 20h.

Mentre, la Casa del Pavo oferirà un taller de modelatge a càrrec de l’artista plàstic Àngel Mira aprofitant que la II Fira Modernista està dedicada a Llorenç Ridaura.  A més, han triat aquesta técnica per ser la més antiga i versàtil. S’utilitzarà la ceràmica com a mitjà per a crear formes, comunicar idees i donar eixida a emocions. Els participants se serviran del modelatge per a conèixer el pas previ que permet a l’escultor analitzar de manera senzilla la composició de la forma.Tindrà lloc a l’Estudi Casa del Pavo, al carrer Sant Nicolau 15 el dimecres 19 de setembre, de 17:00 a 20:00 h. És un taller gratuït però cal fer la inscripció prèvia a www.ticketalcoi.com perque hi ha un aforo limitat de 20 persones.