Home Alcoià El col·lectiu LGTBI MARIola sensibilitza sobre la visibilitat de les persones transexuals...

El col·lectiu LGTBI MARIola sensibilitza sobre la visibilitat de les persones transexuals amb la projecció de la pel·lícula “I hate New York” – 14 de febrer 2019

0
SHARE

El col·lectiu LGTBI MARIola de suport a persones lesbianes, gais, transexuals, bisexuales i intersexuals de l’Alcoià i el Comtat durà a terme el pròxim 28 de febrer una activitat de sensibilització vers la visibilitat del col·lectiu trans amb la projecció de la pel·lícula I hate New York als Cinemes Altet de Cocentaina. La cita s’organitza en col·laboració amb la plataforma Screenly, que fa possible la realització de projeccions cinematogràfiques sota demanda en sales comercials, a través d’un conveni i ofrecient les entrades a preu reduït.

I hate New York dóna veu a històries silenciades com són les de les persones trans. Estrenada al Festival de Cine de Màlaga, dirigida per Gustavo Sánchez i produïda pels germans Bayona, la pel·lícula mostra la història de quatre artistes i activistes trans de l’escena underground neoyorquina, les quals relaten en primera persona les seues vivències i la seua lluita per una identitat pròpia, en un recorregut vital a cavall entre l’activisme i el món de la nit.

LGTBI MARIola convida a totes les persones interessades a assistir a aquest esdeveniment. Les entrades han de reservar-se prèviament de manera obligatòria, bé des de la pàgina web de Screenly (https://screen.ly) o a través dels perfils d’LGTBI MARIola en les xarxes socials Facebook i Instagram. La reserva de les entradas ha de fer-se abans del 21 de febrer.

El president d’LGTBI MARIola, Jordi Jiménez, destaca la il·lusió que han posat els membres del col·lectiu en aquest projecte, amb el qual inicien les seues activitats de l’any 2019. El responsable de l’entitat es felicita, a més, que els diferents esdeveniments organitzats “van arrelant en la comarca, fent que LGTBI MARIola es convertisca en un referent en la visibilització de la diversitat afectivo-sexual i d’identitat i expressió de gènere en els municipis de l’Alcoià i el Comtat i tota la seua àrea d’influència”. El col·lectiu també duu a terme tallers de sensibilització per a estudiants de Secundària, Batxillerat i cicles formatius d’FP, que ja han passat per diversos centres de l’Alcoià, el Comtat, l’Alacantí i la Vall d’Albaida.