Home Alcoi El Col·legi Salesians Joan XXIII celebra mig segle formant generacions a Alcoi

El Col·legi Salesians Joan XXIII celebra mig segle formant generacions a Alcoi

0
SHARE

El curs lectiu 1969/1970 fou el primer en que el Col·legi Salesians Joan XXIII va prestar Formació Professional (FP) a la ciutat d’Alcoi. La creació d’aquesta escola es debia al Pla de Desenvolupament Espanyol, i pretenia oferir formació específica a zones amb un destacat potencial industrial. Fou en aquell moment la primera escola professional de la ciutat d’Alcoi, que tres cursos després també oferiria formació general.

Inicialment, al Col·legi Salesians Joan XXIII oferia FP especialitzada en les branques de Mecànica, Metall, Delineació o Electrònica. Totes elles disciplines relacionades amb l’espectre productiu de la ciutat d’Alcoi i la seua àrea d’influència, al que apostava per abastir.

En 2019, el centre, ubicat a la Zona Nord d’Alcoi, celebra mig segle de formació a la ciutat dels ponts. Per a celebrar-ho, preparen un seguit d’actes amb els que commemorar 50 anys de formació que comencen aquest proper diumenge 22 de setembre. Serà amb una missa a la parròquia adreçada al centre. Posteriorment, el col·legi informarà de les següents activitats mitjançant les seues xarxes socials.