Home Festes Detingut un home acusat de violar a la seua cunyada durant les...

Detingut un home acusat de violar a la seua cunyada durant les Festes d’Ibi

1345
0
SHARE

Les Festes de Moros i Cristians que han tingut lloc al llarg del passat cap de setmana a Ibi no han estat exemptes de successos. Un dels més cridaners és la detenció d’un home acusat de la presumpta violació de la seua cunyada. la presumpta agressió va tindre lloc el matí del passat dissabte, quan la família a la que pertanyen tant l’acusat com la víctima van celebrar una festa en la llar d’aquesta segon.

Segons la versió de la dona agredida, el presumpte violador va entrar al seu llit mentre dormia després d’una festa que es va allargar fins a altes hores de la matinada. Sense paraules pel mig, el presumpte agressor la va penetrar, fins que ella va despertar i es va percatar de que el seu cunyat estava violant-la. Va fugir al vàter, on va patir un atac de pànic i ansietat abans de cridar a la Policia Local.

Els agents que es van personar en el domicili van arribar just quant el marit de l’agredida estava a punt d’agredir a l’agresor. Junt a la Policia Local també va acudir al lloc dels fets altra patrulla de la Guàrdia Civil. Totes dos van prendre declaració al presumpte agressor, que va ser detingut acusat d’un presumpte abús sexual.

El suposat agressor ha prestat ja declaració judicial i ha quedat en llibertat amb càrrecs, mantenint a més una ordre d’allunyament respecte a la víctima.