Home Esports El colivenc Andreu Blanes es proclama Campió d’Espanya de trail running tant...

El colivenc Andreu Blanes es proclama Campió d’Espanya de trail running tant individual com per equips

728
0
SHARE

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a Eivissa el Campionat d’Espanya de Trail Running, especialitat que consisteix en córrer a camp obert i amb desnivell. Una disciplina en la que destaquen diversos esportistes de la muntanya alacantina i que es relaciona amb altres especialitats esportives en les que destaquen localitats de la zona. Entre elles Onil, bressol de grans atletes durant les darreres dècades i que ha sumat altre nou títol a les vitrines dels esportistes colivencs.

En aquest cas la glòria li ha arribat de Andreu Blanes, un dels esportistes més polivalents de l’actualitat en el món del l’atletisme. El d’Onil es va fer un nom en les curses d’orientació -especialitat en la que el Centre Esportiu Colivenc és referent nacional- abans de donar el bot a l’atletisme en pista. De fet, el seu objectiu és acudir amb la marca necessària per a competir en els Jocs Olímpics de Tokyo en 2021 en la prova de 3.000m obtacles.

Abans, Blanes s’ha proclamat Campió d’Espanya de trail running en una prova que ha dominat de principi a final. L’equip valencià, en que s’encuadrava altres dels atletes de les comarques, el també colivenc Antonio Martínez -5é en la mateixa prova-, ha obtingut el títol nacional de la ma de la gran actuació dels seus components. Tot i això, Blanes ha confirmat en la mateixa prova que el seu objectiu és Tokyo i els 3.000m obstacles.