Home Destacats El començament de les Escoles Esportives Municipals d’Ibi es retarda a l’espera...

El començament de les Escoles Esportives Municipals d’Ibi es retarda a l’espera d’un protocol anti Covid

223
0
SHARE

L’Ajuntament d’Ibi, des de l’àrea d’Esports, treballa conjuntament amb els centres escolars i entitats esportives que col·laboren en les Escoles Esportives Municipals per estudiar la millor manera de poder posar-les en funcionament quan sigui possible, amb total seguretat per als escolars i les persones que les imparteixen.

En aquest sentit, s’estan estudiant els diferents protocols sanitaris que cal tenir en compte perquè els participants puguen realitzar-les amb total seguretat i gaudir, com tots els anys, de les seves activitats esportives preferides. La pràctica esportiva durant l’any acadèmic aporta nombrosos beneficis a l’organisme tant a nivell físic com metall, divertint-se amb amics al mateix temps que adquireixen hàbits saludables.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ibi informa que, a causa de la situació actual provocada pel Covid19, i la valoració que d’això requereixen les Escoles, es retarda el seu inici aquest curs però esperant aviat poder informar sobre l’inici i les activitats que van a dur-se a terme.