Inici Destacats El confinament comporta millores a les instal·lacions públiques colivenques i desbrossament d’accessos

El confinament comporta millores a les instal·lacions públiques colivenques i desbrossament d’accessos

311
0
COMPARTIR

La manca d’ús de la gran majoria de les infraestructures de cada localitat durant la pandèmia de coronavirus ha permès als respectius departaments de cada ajuntament dur a terme tasques de manteniment i millora en elles. Instal·lacions esportives o d’oci i camins rural són algunes d’elles. Mentre no hi ha hagut gent utilitzant-les, les brigades municipals han pogut executar treballs pendents de millora.

És el que ha ocorregut a Onil amb instal·lacions com el Poliesportiu Municipal, la pista d’atletisme, la zona esportiva i algunes de les principals vies d’accés a la localitat. Totes elles han rebut treballs, especialment orientat als desbrossament de camins i de les zones que envolten les àrees esportives. Totes elles estavan sen conquerides per les herbes que han crescut arrel de l’any mes plujós de les darreres dècades.

També instal·lacions com el Poliesportiu Municipal han rebut treballs de pintura, neteja i condicionament per a habilitar les seues condicions cara a la represa de l’activitat. Menció especial mereixen les carreteres d’accés a la localitat, poblades d’herbes i que estan sent desbrossades. Aquesta tasca continuarà a partir del 15 de juny pels camins rurals que es reparteixen per tot el terme municipal, i que es troben en les mateixes condicions.