Home Esports Rayo Ibense, Muro C.F. i Futsal Ibi també disputaran els playoffs per...

Rayo Ibense, Muro C.F. i Futsal Ibi també disputaran els playoffs per l’ascens

2629
0
SHARE

El C.D. Alcoyano no és l’únic equip de les comarques interiors de la província d’Alacant que va a disputar el playoff per l’ascens de categoria en les properes setmanes. És la decisió que ha pres la Reial Federació Espanyola de Futbol per a enllestir la composició de cada divisió per a la propera temporada amb l’actual situació de pandèmia sanitària. Una mesura que no agrada a pràcticament cap equip, però que al menys fa justícia parcial respecte als resultats que han obtingut alguns equips de les comarques.

A banda del Deportivo, també el Rayo Ibense  i el Muro C.F. disputaran els playoffs per a accedir a la categoria que ara ocupa l’ens del Collao. ha sigut després d’una temporada en la que han acabat tercer i segon, respectivament, del seu grup. Un fet que farà que els iberuts s’hagen d’enfrontar a alguns dels primers dels 4 grup de Preferent a la Comunitat Valenciana. Benicarló, Bunyol, Castellonense o La Vila Joiosa poden ser els rivals dels d’Ibi. Mentre, el Muro, com a segon, s’enfrontarà a altre conjunt de la seua mateixa posició entre Alacant, Burriana i Torrent.

El format del playoff es disputarà a partit únic, en camp neutral, sense públic i en dos rondes:semifinal i final. Seran 6 enfrontaments de semifinals i 3 finals, dels que eixiran els 3 conjunts que ascendiran a Tercera Divisió.

També el Futsal Ibi lluitarà per pujar de categoria, en aquest cas a la Divisió de Plata del futbol sala nacional, un a categoria que els anteriors equips iberuts de l’especialitat ja han arribat a xafar. El club únicament té 9 anys d’història i ja ha celebrat diversos ascensos. Ara, serà un dels 24 equips de tota Espanya que lluitarà per entrar en la categoria de plata de la millor lliga de futbol sala del món. Serà el proper 18 de juliol, lluny d’Ibi i contra un equip que encara està per determinar.