Home Cocentaina El Congrés d’AFE inspira algunes línies d’actuació per a la propera edició...

El Congrés d’AFE inspira algunes línies d’actuació per a la propera edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina

274
0
SHARE
Mireia Estepa, alcaldessa de la localitat, Eugenia Miguel, Regidora de Fira, i Gustavo Baena, tècnic municipal de fira, al congrés d'AFE
Mireia Estepa, alcaldessa de la localitat, Eugenia Miguel, Regidora de Fira, i Gustavo Baena, tècnic municipal de fira, al congrés d'AFE

La Fira de Tots Sants de Cocentaina ha tingut presència al congrés Els reptes de la transformació de la indústria firal i congressual amb l’objectiu de seguir guanyant en professionalitat i avançant-se als reptes que demandarà la indústria firal del futur. Al congrés hi han assistit Mireia Estepa, alcaldessa de la localitat, Eugenia Miguel, Regidora de Fira, i Gustavo Baena, tècnic municipal de fira.

Aquest congés, s’ha celebrat a Màlaga, juntament amb la Asociació de Palacus de Congresos de España (APCE), amb la finalitat d´unir recursos i reforçar el sector. Al llarg de tres dies, s’ha desenvolupat un ampli programa on s’han abordat els temes més actuals del present i el futur del sector firal espanyol, comptant amb destacats ponents, experts i representants institucionals. El programa s’ha completat amb activitats paral·leles, entre les quals hi ha hagut tallers, taules de debat i espais per a la gestió de xarxes, per ampliar l’experiència dels participants.

Després de la seua participació, l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa ha destacat que el Congrés “és una oportunitat d’aprenentatge i de gestió de xarxes important” i s’ha mostrat convençuda que el congrés ha servit per a inspirar noves línies de treball per a l’esdeveniment contestà, amb actuacions més contundents en sostenibilitat, accessibilitat o les noves eines de màrqueting per continuar creixent i mantenint la Fira de Tots Sants com un certamen referent. A més d’estar al corrent de les últimes tendències firals”.

D’altra banda, ha avançat algunes de les actuacions que en aquestes matèries ja s’estan treballant de cara a la pròxima edició, com incentivar l’ús transport públic, reduir paper i tríptics informatius i treballar amb materials reciclables en el disseny de marxandatge. Així mateix, es preveu reduir el consum elèctric, limitant la potència dels expositors i fomentant l’ús de dispositius de baix consum. D’altra banda, l’Ajuntament apostarà per opcions sostenibles per al càtering, amb aliments amb baixa empremta de carboni i per substituir les planxes elèctriques per butà.