Home Alcoi El Consell aprova un conveni entre Educació i l’Ajuntament d’Alcoi per a...

El Consell aprova un conveni entre Educació i l’Ajuntament d’Alcoi per a realitzar projectes de Formació Professional Dual

190
0
SHARE

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i l’Ajuntament d’Alcoi per al desenvolupament de projectes de Formació Professional Dual del sistema educatiu valencià.

El projecte de Formació Professional Dual correspon al cicle de Formació Professional Bàsica d’Agrojardineria i Composicions Florals impartit a l’IES Pare Vitòria. Els alumnes participants han de ser majors de setze anys i percebran una beca, assumida per l’ens local, en concepte de borsa o ajuda a l’estudi.

La jornada i l’horari en el centre educatiu i en l’entitat quedaran fixats per les dues parts. L’alumnat exercirà les activitats formatives establides en el programa de formació en els locals del centre o dels centres de treball de l’entitat signant, o en els llocs on l’entitat exercisca l’activitat.

La duració del conveni serà de quatre anys i en qualsevol moment, abans que acabe el termini, les parts podran acordar-ne, unànimement, la pròrroga per un període màxim de quatre anys addicionals o bé l’extinció.