Home Alcoi El Consell Econòmic i Social alcoià aprova l’11 d’octubre i el 19...

El Consell Econòmic i Social alcoià aprova l’11 d’octubre i el 19 de novembre com a festius locals en 2021

253
0
SHARE

El Consell Econòmic i Social (CES) aprova també com a festius locals per 2022 els dies 22 i 23 d’abril, després de l’acord de l’Associació de Sant Jordi de celebrar les festes de Moros i Cristians el 22, 23 i 24 d’abril de l’any vinent. Les dues propostes es ratificaran en el ple municipal d’aquest divendres.

El Consell Econòmic i Social (CES) d’Alcoi ha establert el dilluns 11 d’octubre i el divendres 19 de novembre com a festius locals de 2021. Es recuperen així els dos festius locals previstos per al passat mes d’abril i que van ser anul·lats després de constatar-se la impossibilitat de celebrar durant aquest mes les Festes de Moros i Cristians.

La decisió d’anul·lar els festius locals de 2021 es va adoptar de forma consensuada amb l’Associació de Sant Jordi (ASJ) en el ple que el CES va celebrar el mes de febrer. Llavors, es va decidir fixar les noves dates en funció de com evolucionara la pandèmia de la Covid19. En la reunió celebrada dimecres de vesprada, l’Alcalde d’Alcoi i president del CES, Antonio Francés, va presentar aquesta nova proposta als membres de l’organisme, que van procedir a la seva aprovació.

En aquesta mateixa sessió s’ha acordat també que els festius locals de 2022 siguen el 22 d’abril (divendres) i el 23 d’abril (dissabte). L’alcalde ha plantejat aquestes dates un cop rebut l’acord de l’Assemblea General de l’Associació de Sant Jordi de celebrar les festes de Moros i Cristians els dies 22, 23 i 24 d’abril de 2022. Després d’haver estat aprovades pel CES, les propostes de festius locals per 2021 i 2022 seran ratificades al ple municipal d’aquest divendres, 2 de juliol.