Home Alcoi El famós Frank de la Jungla aborda al seu programa què passa...

El famós Frank de la Jungla aborda al seu programa què passa amb els animals de la Festa a Alcoi amb la pandèmia

983
0
SHARE

La suspensió dels actes festers a totes les localitats ha deixat sense ingressos a tot el sector que envolta tot allò relacionat amb els Moros i Cristians, les Fogueres o les vaquetes, entre altres. Dissenyadors, artesans i quadres d’animals han vist minvat dràsticament el seu volum de negoci davant la suspensió de tots aquells actes que suposen concentracions de persones a causa de la pandèmia del coronavirus.

El drama es fa palès especialment a Alcoi, on existeixen desenes d’empreses, famílies i persones que viuen de la Festa. Cap d’elles té fàcil la seua situació econòmica amb la crisi sanitària. Una problemàtica que, en el cas dels animals, suposa tot un drama per als seua propietaris i ciudadors. Són vàries les empreses del ram a la ciutat dels ponts, però una en concret, Equitació Peluca, ha exemplificat l’estat del sector apareixent en el programa televisiu del famós presentador i animalista Frank de la Jungla.

Els animals de Peluca han protagonitzat una part del programa especial emès a la cadena DMAX per a mostrar què passa en pandèmia amb aquelles empreses que treballen amb animals destinats a l’espectacle. La manca d’ingressos per la suspensió dels festejos dificulta la cura i el manteniment dels animals, que continuen menjant i requerint medicaments i tractaments específics. Una situació amb la que s’ha solidaritzat el presentador.