Home Alcoi El Govern municipal alcoià descarta eliminar el transport públic al Centre i...

El Govern municipal alcoià descarta eliminar el transport públic al Centre i acusa al PP de vessar bulos als ciutadans

578
0
SHARE

En la jornada d’aquest dimarts 8 de juny, veïns del Centre d’Alcoi presentaven al Registre d’Entrada de l’Ajuntament més de 1.900 signatures reivindicant el manteniment del transport públic al Casc Històric alcoià. Una recollida que, segons el govern alcoià, respòn a una campanya “malintencionada” que atribueixen al PP -principal partit de l’oposició al Consistori-.

El portaveu del govern alcoià i Regidor de Mobilitat , Jordi Martínez -principal artífex de la peatonalització del Centre-, no sols ha afirmat en un comunicat que la peatonalització del Centre descarte eliminar el transport urbà. Va més enllà, ja que -assegura-, “la intenció és reforçar-lo” com a part del procés per a reduïr el trànsit en transport privat cap al casc antic de la ciutat. Aquesta mesura contribuirà -consideren des de l’Executiu alcoià- a evitar l’aïllament que senten els veïns de la Zona Alta, el barri més afectat pels canvis en el trànsit rodat al Centre d’Alcoi. No obstant, l’Ajuntament atribuiex eixa sensació a la manipulació que els “interessos” de l’oposició provoquen en els veïns del barri.

Segons Martínez, des de les files conservadores alcoianes s’ha llançat el que consideren “bulos” per xarxes socials basats en mentides. Critiquen, a més, que els populars face ús d’un llenguatge poc conciliador, i demanen a la formació que comanda Quique Ruiz que siguen seriosos i “deixen de llançar bulos”. La campanya que el Govern municipal atribuiex al PP alcoià ha provocat reaccions en xarxes en contra de la posició dels populars, als que també acusen de “falta de codi ètic i absència de límits” en política.