Inici Alcoi El nebot de Camilo Sesto dona tres obres pintades per l’artista al...

El nebot de Camilo Sesto dona tres obres pintades per l’artista al museu que li retrà homenatge a Alcoi

299
0
COMPARTIR

El Museu de Camilo Sesto a la ciutat d’Alcoi en que es treballa des de la localitat on va nàixer l’artista comptarà amb més objectes per a exposar al marge dels que ha deixat el propi cantant després de la seua mort. El seu nebot, Òscar Francés, té en el seu poder 3 retrats que el propi Camilo Sesto va pintar i ens que apareix el propi Òscar. Es tracta de 3 obres que reflexteixen diferents moments de la vida del nebot de l’artista.

Totes elles passaran a incrementar el catàleg expositiu del Museu de Camilo Sesto a la ciutat d’Alcoi. Es preveu que bona part dels objectes personals relacionats amb la música de l’artista internacional alcoià composen el gros de l’exposició. Les obres ara donades pel seu nebot incrementaran i diversificaran la mostra al voltant de l’alcoià més internacional de tots els temps.

Cal recordar que el projecte de pressupostos presentat aquesta mateixa setmana per l’equip de govern alcoià inclou una partida de 50.000 amb els que elaborar un informe que establisca les línies a seguir per a fer realitat el museu dedicat a lCamilo Sesto.