Home Alcoi El Nou Bàsquet Alcoi crea un segon equip sènior masculí

El Nou Bàsquet Alcoi crea un segon equip sènior masculí

1151
0
SHARE

Pau Agulló Máñez serà qui se sente a la banqueta per dirigir l’equip sènior masculí. Malgrat la seva joventut, Pau compta amb la carrera de ciències de l’activitat física i de l’esport, un màster en educació i amb el nivell 2 d’entrenador de bàsquet. L’any passat es va fer càrrec de l’equip júnior masculí preferent i va estar a l’altura de les exigències de l’equip.

Aquest any puja un esglaó més acceptant el repte de dirigir un equip sènior, en el qual es vol donar cabuda a tots els jugadors del club. És una manera de donar continuïtat al club un cop acabin la seva etapa en els equips de la base. A més, serà un equip que tingui ritme d’entrenament amb l’equip autonòmic perquè en qualsevol moment puguin reforçar en els partits.

Respecte a la plantilla d’aquest equip podem confirmar l’Àlex Marco, Jordi Cantó, Àngel Francès, Javi Gisbert, Antonio Juárez, s’espera la tornada de Sergio Peral i d’Héctor Quiles. A més d’altres jugadors que estan interessats en començar la pretemporada per veure si poden formar part d’aquest projecte.