Home Cocentaina El nou servei de neteja viària de Cocentaina incorpora vehicles de suport...

El nou servei de neteja viària de Cocentaina incorpora vehicles de suport per als efectius manuals

0
SHARE

L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, i l’edil de Neteja, Paqui Ruiz, han presentat, al costat del Cap de Servei d’FCC, José Aurelio Bueno, els 7 nous vehicles que l’empresa FCC incorpora al servei de neteja viària i xarxa de sanejament ‘Cocentaina Bonica’.

Es tracta de 2 agranadores d’aspiració i arrossegament; 1 vehicle furgó hidronetejador; 2 vehicles auxiliars de neteja elèctrics; 1 vehicle turisme híbrid; 3 bufadores elèctriques; 2 desbrossadores elèctriques; 3 carrets autopropulsats; 5 carrets portacubs.

Tant els vehicles com la maquinària han estat exposats a la Plaça de la Vila i en l’actualitat tots es troben en funcionament.

La regidora de l’àrea ha destacat que el gran nombre de vehicles incorporats i la seva versatilitat permet una presència permanent dels mitjans mecànics en barris i pedanies, fent costat als efectius de neteja manual per a un escombratge diari òptim. Cal recordar que el nou servei de neteja viària suposa la recuperació de l’escombratge els 7 dies de la setmana. “S’està fent un salt substancial en la neteja que està sent percebut pels ciutadans gràcies al suport mecànic proporcionat pels nous equips, així mateix els equips són més sostenibles i eficients”, ha indicat.