Home Cocentaina El PP de Cocentaina presenta oficialment la llista per a les eleccions...

El PP de Cocentaina presenta oficialment la llista per a les eleccions municipals

0
SHARE

El Partit Popular presenta el seu equip per a les pròximes Eleccions Municipals de 2019. Els populars, encapçalats per Raimundo Montava, han tancat una llista amb noves incorporacions i cares conegudes que uneixen tota l’experiència i la formació necessàries per a la gestió municipal.

A la llista destaca Maria Elena Sanz, que parteix com a número dos sent actual regidor de l’Ajuntament i responsable de l’àrea de serveis socials i educació. També secretària de la Junta Directiva Local i coordinadora del programa electoral. Psicòloga especialitzada en persones amb diversitat funcional. Aquesta molt compromesa amb la localitat i amb les seves activitats.

En el lloc número tres trobem a Noemí Jover. Es tracta d’una nova incorporació, diplomada en magisteri infantil i llicenciada en psicologia. Treballa en un centre escolar i aquesta involucrada en l’associació Il·lusiona’t Diversitat Funcional.

Segueixen Rafa Montava i Rosana Valor en els llocs 4 i 5 respectivament. Tots dos uneixen l’experiència de ser regidors al llarg de tota la legislatura. Rafa és actual portaveu de la formació i ha ostentat responsabilitats en les comissions d’urbanisme i comptes. Rosana és zeladora d’hospital i actual responsable de campanya. Ha representat a la formació en la comissió de dinamització econòmica i social.

Elies Sánchez, també nova incorporació, és llicenciat en Història de l’Art. Es tracta d’un gran coneixedor del patrimoni contestà i de les seves tradicions. És un important divulgador de la nostra història i ha realitzat diversos treballs i presentacions sobre ella: destacant la conferència sobre Nicolau Borràs pel 400 aniversari de la seva mort o la xerrada sobre Sant Hipòlit Màrtir amb motiu del 413 aniversari de la seva proclamació com a patró de Cocentaina. També ha proclamat el Pregó de Setmana Santa de 2012.

Alexis Agulló també forma part activa del projecte. Apassionat de les nostres festes de Moros i Cristians des de sempre, ha arribat a ser capità cristià en 2016. Treballador tèxtil, molt conegut i estimat a la localitat. Mariola Navarro és actualment la directora de màrqueting en una empresa, compaginat la seva important trajectòria acadèmica i professional amb la militància en el Partit Popular.

El candidat Raimundo Montava s’ha mostrat molt il·lusionat amb aquesta llista: “Es tracta d’una candidatura propera, de contestans i contestanes que aglutinen moltes esferes de la nostra localitat. Es tracta d’una llista preparada per governar i agafar les regnes del nostre Ajuntament. Vull agrair el suport incondicional a aquest projecte dels simpatitzants i militants de la nostra formació”.