Inici Alcoià El Rayo Ibense es queda sense ascens

El Rayo Ibense es queda sense ascens

589
0
COMPARTIR

Crònica per José Carlos Pla.

UN ARBITRATGE CALAMITÓS DEIXA ALS D’IBI AMB 9 I EN ELS PENALS ENCARA EXPULSA EL PORTER. EL PARTIT HAVIA ACABAT AMB EMPAT A UN.

El futbol ens va oferir un fet que en la meua vida se m’havia presentat, en un partit en què tot transcorria amb prou normalitat, i de sobte es produeix a 10 minuts per al final una clara falta a favor del Rayo, l’àrbitre la pita i de sobte es forma un guirigall i s’expulsa a 2 jugadors ibenses, increïble però cert. L’equip de Dani Pina, es va atrinxerar junt amb el seu porter Dani i van aguantar el marcador d’empat a 1 com a autèntics gladiadors, forçant els penals.

En la tanda de penals van llançar primer el Torrent, els 2 conjunts van marcar els 2 primers, inclús el Torrent el 3er, mentre que el Rayo va fallar el 3er. I ací va començar la bogeria arbitral: Dani el porter Iberut para el 4t penal i el col·legiat li mostra groga, fa repetir el penal i gol del Torrent. El Rayo per la seua banda va marcar el seu penal i s’arriba al 5t i definitiu del Torrent, I DANI HO TORNA A PARAR, l’àrbitre diu que s’ha mogut novament, i EXPULSA a Dani, el porter Ibense. En eixos moments un jugador de camp del Rayo es va posar de porter, i res va poder fer en el penal. Resultat final 6 – 4 per als de Torrent.

Jo em trobava molt lluny de les jugades i dels penals, però porte molts partits de futbol a les meues esquenes i mai, repetisc, mai havia vist una cosa igual, ací ho deixe. El Rayo Ibense no mereixia este final, va ser molt superior al Torrent, a què felicite pel seu ascens.